Bu arkadaşımla benim aramdaki bir hikaye benim sinirlerimi acayip bozmuştu ama en sonunda bende gülmek zorunda kaldım Bir gün evde oturuyodum PC başında Street Fighter 4 oynuyodum, sıra Sagat'taydı derken telefonum çaldı. Oyunu durdurdum ve telefonu açtım baktım en iyi arkadaşım Emre arıyor açtım dedim ''kanka naber?''. Oda dedi ''iyidir kanka ama sana kötü bi haberim var''dedi. Bende ''Ne lan?'' diye argo bir cevap verdim. Oda dedi ki: ''9.5 aylık sevgilin İrem senden ayrılcakmış dedi
. Tabi bende olucaklardan habersiz ağzıma geleni söledim ve telefonu kapattım.Onu çok seviyordum benden nasıl ayrılabilirdi ki
? Tabi aradan 2 gün geçti İremle (biriciğim) konuşmaya karar verdim. Onunla bir cafede buluştuk ve dedim: ''Her şey bu kadarmı bitanem?''. Oda dedi: ''N'oldu ki?''. Ben cevap verdim: '' Emre benden ayrılmak istediğini söyledi bende Emre'ye ağzımdan çıkabilicek her kelimeyi söledim ve telefonu yüzünde kapattım. Oda dedi ki: ''Aşkım senden nasıl ayrılabilirim ki? Seni herşeyden çok sevdiğimi bilmiyormusun?'' Tabi bu sırada ben biraz güldüm. Tabi Emre'de kapının önünde manyak gibi gülerek bizi seyrediyor, bende önce sinirlendim ama bi kahkada ben patlattım. Tabi İrem'de güldü biraz. Sonra Emre'yi eve kadar koşturdum sonra her kankanın yaptığı gibi kafasını kazdım
İrem'de gülüyordu sonra Emre dediki: ''Oğlum en basit numarayı yuttun lan'' dedi
Sonra bende dedim: ''Oğlum bidaha yaparsan ağız burun dalıcam dedim ve güldüm
En sonunda İrem bize geldi ondan özür diledim annem ve babam evde değildi 5 günlüğüne gitmişlerdi. İremle o geceyi mutlu bir şekilde geçirdik. El ele film izledik. En sonunda onu öptüm ve oda beni öptü. Ve birbirimize sarılarak uyuduk...
MUTLU SOOOON